Helgens kamper oppsummert.

Sarpsborg – Greåker

En kamp som så ut å ta helt av for Greåker når de leder med 4-0 etter få minutter blir likevel litt spennende. Det starter med at  Syrrist klarer å dra på seg en fem minutters utvisning og at sarp setter sitt første mål kort etter. Greåker er gode i boksen og setter faktisk to mål her og etter at det er over står det 3-6 på tavla. Med dette så dør også gnisten i selve  kampen og publikum gnir seg litt ekstra i øynene mens kampen pågår i periferien. Men vi skal få litt spenning før vi drar hjem, med ca 13 minutter igjen av kampen leder Greåker med 4-8 og det er da Sarp våkner eller Greåker sovner, litt vanskelig å si. Sarp setter tre kasser på rad og plutselig står det 7-8 på tavla med i løpet av få minutter og vi har da 8 igjen å spille. Men nærmere kommer man aldri og Greåker rir av kampen og vinner til slutt 7-10.

Grei – Fredrikstad

Grei hadde mye å bevise i denne kampen men man valgte å ikkje gjøre det. Fredrikstad der i mot var på ballen og gjorde alt dem skulle. Grei startet med sin andre keeper i mål og etter første periode står det 1-6, da velger dem å sette inn førstekeeper igjen men da er jo allerede kampen over omtrent. Det blir aldri spennende i Apalløkka denne helgen og Fredrikstad tar enda flere poeng. Dem vinner kampen 2-12.

Haugerud – Tunet

Haugerud sa seg være klare for kamp og dem trodde selv at Tunet var en motstander de kunne ta. Dem var også nærme i noen minutter men denne kampen svingte meget fram og tilbake. Tunet tar ledelsen men Haugerud snur å leder 2-1 etter fem minutter. Men så setter Tunet opp tempo en lite stund og da er det dem som leder 2-4 etter noen minutter. Etter dette så er det en merkelig periode, først setter Haugerud 4 kasser på rad og leder 6-4. Tunet bytter da keeper til Jesper som får sin første kamp og med dette snur dem også kampen for de neste 4 målene er det Tunet som scorer, da står det plutselig 6-8. Ole Martin og Ole Mossin øser inn poeng i vanlig stil og Tunet vinner til slutt med 8-11. Haugerud var nærme men ikke nærme nok.

Akerselva – Bækkelaget

IKA på jakt etter revansje og BSK sine første poeng i denne kampen. I det jeg går forbi BSK sitt omkledningsrom hører jeg en spiller si ”alle lag vi møter har jo menn på laget men vi er bare gutter” og det ser man også på resultatet etter denne kampen. Magnus Andersson er i form etter å nylig ha blitt far og han setter et hattrick, etter først periode står det 4-1 til IKA. Etter dette skjer det egentlig ikke så mye, Bakkejord som stått for 95% av BSK sine poeng til nå setter riktignok en kasse her også men ellers er han usynlig sammen med resten av guttene. IKA skal vinne og man vinner med 9-2.

Sandnes – Slevik

Det er riktig nok hjemmelaget som tar ledelsen, men bortsett fra det har dem ikke mange oppturer. Eller jo, Atle Laland Egeland står for tre av fire kasser denne kvelden. Slevik kjører på som vanlig og man gjøre jobben som skal gjøres. Det blir aldri noe spenning i kampen og Slevik vinner til slutt 4-11