Helgens kamper kort oppsummert

Sarpsborg viste vi skulle få det tøft på hjemmebane mot seriens så langt beste lag. Tøft ble det også, jeg tippet vel 2-12 og kampen ender 3-13 så er vel ganske fornøyd med den.. Sarp er med bedre fra start enn mange andre lag har vært det siste da Slevik vunnet alle sine førsteperioder med 5-6 mål. Men etter en tøff førsteomgang orker dem ikke mer og Slevik drar av gårde og vinner lett. Da er man atter igjen i topp med helt overlegen +- statistikk. Men til helgen kan det nok bli tøffere.

Sarpsborg – Slevik 3-13 (2-4,0-4,1-5)
Skjeberghallen
Tilskuere: 204
Mål Sarpsborg: Ola Olaussen, Lasse Schie, Anders Øvereng.
Mål Slevik: Ryan Hallden 5, Johan Åhlberg 2, Thomas Stræte 2, Thobias Hjorth 2, William Andersson, Morten Bye.
Utv.: Sarpsborg 2×2 min., Slevik 1×2 min.
Skudd: 12-42
Dommere: Lindgren/Ingebrigtsli

IKA stilte opp med et redusert lag mot Haugerud da mange meldt forfall grunnet sykdom eller andre skader. IKA starter best og gjør to mål tidlig i kampen. Men så våkner Haugerud og på to frislag og et spillemål så leder man plutselig kampen med 2-3 til pause. Neste periode starter heller ikke bra for IKA og det er Haugerud som setter 2-4 målet. Men nå våkner heldigvis hjemmelaget og man begynner å produsere. Man får til overtall spillet og setter mål i tre overtall på rad. Man får også et undertall der man setter to mål mot Haugeruds overtall. Man vinner andre periode med 6-1 og kampen kan vel regnes som over. Iikevel gir aldri bortelaget opp og man reduserer enda et par ganger. Men på slutten etter mange minutter med mann mann spill blir man slitne og IKA får noen kasser. IKA vinner 12-7 på en dårlig dag og det får vel regnes som godkjent.

Akerselva – Haugerud 12-7 (2-3,6-1,4-3)
Kringsjåhallen
Tilskuere: 69
Mål Akerselva: Mads Rongsjord 3, Morten Møller-Olsen 3, Anton Eliasson 2, Tobias Lindberg 2, Pontus Wiridén, Hans Roar Wilhelmsen.
Mål Haugerud: Joachim Solvang 2, Patrick Sveen 2, Thomas Ihle, Andreas Lindberg, Magnus Sivertsen.
Utv.: Akerselva 2×2 min., Haugerud 4×2 min.
Skudd: 35-15
Dommere: Olsen/Eriksen

Tunet sin tur å spille kamp i nordnorge noe de pleier å like. Man gjør jobben enkelt å greit og Østergren kan fra sden se sitt lag ta 3 enkle poeng. Positivt for Tunet er vel at Isaksen var tilbake i spill og fikk prøvd seg litt.

Harstad – Tunet 5-10 (2-4,0-1,3-5)
Harstadhallen
Tilskuere: 118
Mål Harstad: Kalle Viljanen 2, Toms Kirmuzs, Rune Johansen, Mika Heikurainen.
Mål Tunet: Ole Mossin Olesen 4, Ole Martin Skau Jansson 3, Axel Wallin, Martin Kjellemar, Torbjørn Dahl.
Utv.: Harstad 2×2 min., Tunet 1×2 min.
Skudd: 25-39
Dommere: Rønningen/Korrell

Sveiva tok i mot Grei på hjemmebane denne søndagskvelden og som sikkert mange trodde ble det en ganske enkel seier for hjemmelaget. Men det tok helt frem til starten av tredje før man tok helt av. Sveiva har en stor trupp og man orker helt enkelt mer enn det Grei gjør. Sveiva ser egentlig bare sterkere ut for hver kamp dem spiller. Det blir spennende å følge opp dette fremover.

Sveiva – Grei 9-4 (2-1,2-2,5-1)
Rommenhallen
Tilskuere: 170
Mål Sveiva: Christoffer Øistad 3, Sindre Palving Christiansen 2, Fredrik Rognlien, Marius Pedersen, Andreas Valbye, Sindre Bjerknes.
Mål Grei: Kenny Rådberg 2, Erik Jirving, Oscar Backman.
Utv.: Sveiva 4×2 min., Grei 1×2 min.
Skudd: 32-15

Greåker har også imponert til nå i år og spesielt om man ser på forsvaret. De to siste kampene så har man kun sluppet inn 2 mål bakover. Denne kampen holder man altså 0:en. Lest et sted at det var ca 13 år siden det skjedde forrige gang og da var det mot Slevik. Gjelleråsen sliter fortsatt og vet ikke helt om man ser lyset i tunellen enda.. Greåker imponerer som sagt og vinner 7-0.

Greåker – Gjelleråsen 7-0 (4-0,1-0,2-0)
Tindlundhallen
Tilskuere: 136
Mål Greåker: Martin Lilleby 2, Lars Erik Torp 2, Joacim Rudman, Jonas Bøckmann, Kenneth Skistad.
Utv.: Greåker 2×2 min., Gjelleråsen 2×2 min.
Skudd: 35-13
Dommere: Eliassen/Sørensen

Odds setterne og veldig mange trodde nok at Sandnes med sine nye svensker skulle ta tre enkle poeng hjemme mot Fredrikstad. Man leder også store deler av kampen men Fredrikstad gir aldri opp og man kvitterer med ca 5 minutter igjen av kampen. På straffene viser de seg enda sterkere og man tar to ekstremt viktige poeng med seg hjem fra Sandnes. Sandnes krisen fortsetter kan vi konstatere og dette var noen poeng de egentlig ikke hadde råd å miste.. får se hva som skjer her fremover nå.

Sandnes – Fredrikstad 5-6 (1-1,2-1,2-3)(0-1) etter straffer
Hanahallen
Tilskuere: 112
Mål Sandnes: Christer Vedø 2, Jan Helge Johannesen, Thomas Sola, Andreas Pedersen.
Mål Fredrikstad: Stian Setterberg 2, Filip Halvorsrød 2, Alexander Johansen.
Utv.: Sandnes 2×2 min., Fredrikstad 2×2 min.
Skudd: 28-24
Dommere: Meller/Godtfredsen