Gif og Nor 92 tilbake der det startet

Gif vinner en kamp mot et topplag og Nor taper stort igjen…

Gif tok denne kvelden i mot Greåker hjemme i Nittedalshallen. Ingen hadde vel trua på at dem skulle få utrettet noe spesielt bra etter kampen mot Fredrikstad for noen dager siden men oj så feil man kan ha. Etter bare 1:38 setter lagets kaptein standarden for kampen og banker inn 1-0 på en kontring. Etter kampen mot IKA i helgen trodde VMG at det var kontringene som ville ta død på Greåker da ingen i laget jobbet hjemover. Dette blir også tilfelle her. Greåker tar mer og mer over selve styringen av kampen men det er Gif som kommer på farlige kontringer. Likevel er det Greåker som kvitterer etter 11 min. Og bare 30 sekunder sendere setter Thorp en retur og Greåker er i ledelsen for første og siste gang denne aftenen. Bjerknes junior lurer ned Greåker keeper og det er uavgjort etter 13 minutter. Kun 30 sekunder senere er han der igjen, Bjerknes og vi har 3-2.  Denne gangen litt heldige på et frislag. Gif fortsetter å være effektive og når perioden er over leder dem med 5-2. Andre perioden starter og det er Greåker som har ball. Men på lik linje som i første periode er det Gif som kontrer og setter første mål denne perioden. Etter at halve kampen er spilt står det 6-3, Greåker presser på men Falkeid er meget god i kassen! Og for tredje gang denne aftenen kontrer Gif med Bjerknes i front og han setter 7-3 målet. Skuddene i denne perioden er 7-18 til Greåker. Falkeid eier målområdet og er helt strålende!!

Greåker har vært gode i siste periode før men det er Gif som setter 8-3 målet etter kun noen minutter. Greåker begynner nå å ta litt tak og det resulterer i at de reduserer flere ganger. med ti minutter igjen står det 8-6 på tavla. Men fra ingenting kontrer gif igjen og vi har 9-6. Greåker må lære seg å jobbe hjem snart… bare et tips.. med 5 minutter igjen reduserer Greåker enda en gang og er nå bare to mål bak. De prøver å prøver men Falkeid har stengt igjen målet. Gif treffer både stolpe og tverrligger i det tomme Greåkermålet før den klarer å få den over linja. Gif rir igjen og vinner fortjent med 10-7. Greåker sliter meget på nyåret og har nå tre strake tap. Kanskje Andreas Lindqvuist var alt dem hadde å komme med?

Nor 92 skulle snu trenden dette året og det startet bra i første runde. Denne kvelden var det Sveiva sin tur å komme på besøk og nå skulle Nor bevise at de ikke fortjente det stygge tapet sist på bortebane. Det gikk ikke helt bra for Sveiva bare kjørte rett over dem. Som å se et herrelag spille med et G15 lag. Fortjener ikke å spille i eliteserien Nor 92 som de spiller nå. Sveiva vinner første periode 4-0 og de fortsetter med dette i neste periode også. Det står 8-0 til Sveiva før Nor klarer å sette en ball i mål. Da har det gått 30 minutter. Naturligvis drar nå SVeiva ned tempo litt da de allerede vunnet kampen men det holder fortsatt fint det. Men vi får ingen flere mål i perode nr to. I tredje blir det 5-1 til Sveiva som vinner kampen 13-2. Skuddstatestikken vinner Sveiva med 29-10. Nor 92 er aldri i nærheten og jeg håper spillerne tar seg i kragen snart… Kan ikke være gøy for alt publikum som stiller opp kamp etter kamp men ikke får noenting tilbake.

← En fredagskamp i herrenes eliteserie Tunet spiste haifinnsuppe til søndagsmiddag →