Første utslagsrunde i kvartsfinalene kommer i kveld.

Sandnes – Tunet 19:00 (2-1 i kamper)

Sandnes vant første runde ganske enkelt men veldig overraskende. Etter dette har Tunet våknet og tatt de to neste uten noen som helst problemer egentlig. Nå har man muligheten å få et langt opphold før semifinalen om man skulle vinne i kveld. Sandnes savnet flere viktige spillere i forrige kampen og vi får håpe dem har fått lov av kjærestene sine å være med på hjemmekampen i hvert fall. Da kan det kanskje bli jevnt selv om Tunet sett veldig sterke ut de siste kampene. VMG tipper 5-9

Sveiva – IK Akerselva 19:00 (0-2 i kamper)

Akerselva har som eneste lag skaffet seg tre matchballer i kvartsfinalene. Det har vært to ekstremt jevne kamper til nå men det har vært IKA som vært i føringen i alle kamper og Sveiva har ikke hatt ledelsen i noen av kampene bortsett fra en liten stund i starten av første kampen. Sveiva klarte en mirakuløs opphenting i starten av andre periode sist kamp og viste at når de er på sitt beste kan dem være helt sinnsyke. IKA kom tilbake og tok igjen ledelsen og man klarer å stå i mot når Sveva tar keeper, noe man ikke klarte i serien. Nå begynner nok begge lag å kjenne at det kun vært en hviledag fra sist kamp og det kan fort være noen bein som er litt stivere enn andre. Sveiva må vinne og press ligger på hjemmelaget. IKA kan bare slippe fantasien løs og fortsette produksjonen fremover. VMG tipper 5-9

← IKA og Tunet kjørte over sine motstandere i dagens kvartsfinaler. Begge hjemmelagene vant i runde tre →