For noen resultater vi får i dagens kamper.

Vi starter med kampen som gikk først i dag. IKA vs Slevik.

Det hele er en typisk IKA – Slevik kamp som det vært de sista gangene om man bortser fra den i høst. Det er mange tøffe dueller over hele banen og jevnt fra start til slutt. IKA starter best og litt ut i andre periode leder man man 4-2. Men Slevik er gode som alltid og man kommer fort tilbake. Etter et PP, en som renner inn mellom beina og en siste helt i slutten av perioden så er kampen snudd og Slevik leder da 4-5 når det er 20 minutter igjen å spille.

Siste periode omtrent ikke startet før Slevik setter 4-6 og mange på tribunen tror nå at Slevik kommer til å vinne. Akerselva kjører på mer og mer å setter til slutt 5-6 målet etter ca 44 minutter. Rett etter dette tar man også TO. Det fungerer bra for nå setter man opp farten. Plutselig har man snudd kampen og leder med 7-6. Slevik ser litt stresset ut nå og man slår bort litt baller man ellers pleier å gjøre noe med. Harald får ballen i midten og på et skudd som går via 7-8 køller setter han sitt tredje mål for dagen. Med tre minutter igjen leder IKA altså 8-6. Slevik tar ut keeper og somler med ball, møller kommer alene mot mål men Slevik sin kaptein slår nesten av kølla hans før det blir mål. IKA blir tildømt straffe med to minutter igjen. Ager går frem å skal punktere kampen men det fungerer ikke for skuddet er så dårlig at det nesten ikke treffer kortsiden. Men det blir da PP i stedet. IKA spiller rundt ballen i nesten et minutt før man mister den. Åhlberg plukker den opp og setter fart, det kreves 4 IKA spillere før man får stopp på toppscoreren. Han ligger i bakken og dommeren står med hånden i været. Siste minutter skal spilles 4v4. Slevik har ballen og tar keeper igjen. Det tar bare 15 sekunder før man setter 8-7 og kampen er veldig spennende igjen. De siste 45 sekundene har IKA det meste av ballen med Åhlberg får en siste sjanse. IKA sin BB og dagens bursdagsbarn Andreas Nordli redder og IKA vinner kampen. Slevik droppet da ned til andreplass og har nå ikke lenger grepet om seriegullet. BB i Slevik blir Åhlberg.

Neste kamp som gikk av stabelen var Sarp – Greåker. En kamp som kunne blitt spennende men som Greåker kontrollerer fra start til slutt. Man leder 0-5 etter halve kampen og tempoet faller litt. Når klokka lyder for siste gang står det 3-7 på tavla og Greåker inntar øverste plass i tabellen med to kamper igjen. Kun Slevik kan gå forbi dem nå.

Dagens tredje kamp ble spilt oppe i Harstad. Her skjer det som ikke så mange utenom VMG trodde. Harstad vinner med 10-7. Etter å ha fulgt med på Harstad sine live oppdateringer ble man nesten litt svett. Kampen er meget jevn hele tiden og lagene følger hverandre hakk i hel i 57 minutter. Da drar Harstad ifra og vinner. Gjelleråsen reiste oppover med Midtsveen og ser ut til å ha hatt fullt lag. Nå har Harstad fortsatt muligheten ved seier over Fredrikstad og Sandnes i de to siste rundene.