For en runde vi fikk…..

Fikk en melding fra en venn som jeg bare må stjele å legge inn her: «8.mars er visstnok kvinnedagen men den vil bare bli husket i 2017 som den sykeste dagen i norsk innebandy ????»

Tunet spiller en bra første periode har tar komande over kampen. Men Sandnes har ikke tenkt å gi opp lett. Trond spikrer igjen kassen helt i andre periode og Soiny gjør det motsatte. Sandnes setter nesten alle sine sjanser og etter andre periode har man virkelig snudd kampen. I tredje periode er Tunet frustrert og da man klarer å snakke på seg to utvisninger så gir man aldri seg selv sjansen å vinne. Nå må da klubben til SAndnes to ganger, noe som fort kan koste over 50.000… SÅ dette var nok et ganske tungt tap for klubben.

Tunet – Sandnes 5-9 (4-2,0-5,1-2)
Høyenhallen
Tilskuere: 141
Mål Tunet: Axel Wallin 2, Ole Mossin Olesen, Thomas Rognlien, Erik Nielsen de Santana.
Mål Sandnes: Thomas Sola 2, Jan Helge Johannessen 2, Niklas Karlsson 2, Rune Svebestad, Anders Mikalsen, Alexander Ravndal.
Utv.: Tunet 4×2 min., Sandnes ingen
Skudd: 34-23
Dommere: Kristoffersen/Olsen

Her skjedde det som ingen, noengang trodde kunne skje. Haugerud som ikke engang viste om de skulle klare å skrape sammen et lag reiser altså til Gresvikhallen og vinner over Slevik… Det er innebandy og vi sier ofte at alt kan skje men jeg er fortsatt overrasket. Med 37 sekunder igjen av kampen så er det Slevik som leder, men etter at den svenske bekken i førsterekka slår årets indianer får en ledig Ihle sjansen og da bommer han ikke og setter sin tredje for dagen. Slevik vil vinne i ordinær tid og man setter full press, 59:55 får en super sjanse men ballen går ikke i nett og haugerud slår ballen fra seg. Det blir en 50/50 duell på Slevik sin banehalvdel og den vinner Magnus Sivertsen da han setter vinnerkassen når tavla står på 59:59. Sekreteriatet rekker ikke stoppe klokka engang og gångången går… Slevik står med åpne øyer og skjønner ingenting. Haugerud skjønner det ikke helt heller men når dem gjør det så blir det vill feiring.

Slevik – Haugerud 6-7 (2-1,2-2,2-4)
Gressvikhallen
Tilskuere: 102
Mål Slevik: Christoffer Hansen, Anders Hansen, Ryan Halldén, William Andersson, Thomas Stræte, Frikk Svendsen.
Mål Haugerud: Thomas Ihle 3, Andreas Lindberg 2, Emilio Garcia, Magnus Sivertsen.
Utv.: Slevik 1×2 min., 1×10 min., Haugerud 1×2 min.
Skudd: 37-18
Dommere: Trogstad/Lindgren

Kampen som skulle bli jevnest av dem alle ble ikke det og IKA gikk seirende ut av runde en. Første periode er en ganske kjedelig omgang da begge lag kjenner på hverandre. Det blir nesten ingen skudd og Sveiva vinner skuddstatestikken 5-4. Helt på slutten driter IKA seg litt og Bakke får slå en backhand som gå inn på førstestolpen… Da er det bare fire sekunder igjen av første periode. I andre periode starter IKA helt klart best og man utligner ganske fort. Man fører mye av spillet og Sveiva havner etter, de drar på seg en utvisning og IKA beholder ballen og spiller 6 mot 5. Men i stedet for å gå forover klarer en uheldig IKA bekk å legge ballen i eget mål. Så i stedet for å dra ifra slipper man Sveiva inn i kampen igjen. Sveva får også en straffe men den settes midt i magen på Nordli og det blir heller ikke noe powerplaymål. Pekka gjør det han gjør best midt ut i andre og setter fra egen banehalvdel et skudd rett i krysset. Joakim i målet ser helt lost ut. IKA vinner skuddene med 12-10 denne perioden.

Før tredje periode står det da 3-3 på tavla og kampen er fortsatt helt åpen. Det er Sveiva som er klart mest sultne de første fem minuttene før IKA våkner. SÅ blir kampen jevn igjen og begge lag har store sjanser. Men det er IKA som får betalt for det dem gjør og dem tar ledelsen. Sveiva kommer tilbake men det holder ikke for IKA setter den igjen og igjen. Med tre minutter igjen tar Sveiva TO da IKA leder 4-6. Man tar ut keeper etter dette og fyrer skudd etter skudd fra Hightower sin kølle. Med 45 sekunder igjen så setter man også en kasse og det skal bli veldig spennende. Men IKA vinner tekningen og beholder ballen resten av kampen.

Sveiva – Akerselva 5-6 (1-0,2-3,2-3)
Rommenhallen
Tilskuere: 131
Mål Sveiva: Kristoffer Bakke, Marius Pedersen, Andreas Valbye, Marcus Gustafsson, 1 selvmål.
Mål Akerselva: Per Christian Brath 2, Mattias Ager, Oscar Rist, Anton Eliasson, Mads Rongsjord.
Utv.: Sveiva 2×2 min., Akerselva 2×2 min.
Skudd: 32-24
Dommere: Ingebrigtsli/Henriksen

I Tindlund ble det ikke like spennende. Man kommer igang sent for i første periode er det kun Gif som står for målene. Men så gjør man det man vært så gode på tidligere i år. Man setter forsvaret og man vinner de to siste perioden 6-0 og med andre ord også kampen. Eneste kampen der laget med lavest odds vinner….

Greåker – Gjelleråsen 6-2 (0-2,2-0,4-0)