Fem kamper i dag, men tabellen omtrent uforandret

Vi starter i Fredrikstad der IKA kom på besøk.

Vet ikke helt hvorfor det skjer men det er tredje kampen på rad som IKA går inn å spiller en dårlig første omgang. Og i dag kan nok være den absolutt dårligste. Fredrikstad kunne godt gjort 3-4 kasser til og vært i ledning med 7-1 om det ikke var for att de bommet på så mange 100% sjanser. Perioden ender 3-1, flaks var vel det for IKA som fikk seg en omgang med motsatsen av skryt i garderoben. Det blir gjort om i rekkene og ut kommer et nytt lag på banen. IKA vinner perioden 1-6 og hadde det ikke vært for at herr Sundell hadde så veldig lyst til å overta indianer kransen (Som Nicklas Harald lagt på beslag på etter hver kamp denne sessongen) så hadde den nok sluttet 0-6. Men når Fredrikstad vingen får en ball alene i slottet setter han den bak Pæron. IKA keeper var for øvrig meget god i dag og reddet både straffe og mange farlige skudd i boksplay!

Tredje periode skal spilles og IKA starter bra. Fredrikstad jobber på og kjemper, det skal dem ha. Men de jobber på litt feil måte, er mye det at dem forventer at lagspillerne skal gjøre noe selv i stedet for å spille som et lag (ser det ut som). Siste periode slutter 2-4 og IKA spiller med mye folk (Dahl, Rognsjord og Mattson fikk bli hjemme og hvile ut før den viktige onsdags kampen mot Slevik til uken).

Kampen slutter 6-10 og det kan vel ikke ha vært den mest spennende kampen for publikum. Det som overasker er vel de gode individuelle prestasjonene som noen spillere i hjemmelaget får til. Om de spiller mer som et lag kan dette bli bra. Det er god stemning kampen igjennom, dommerne og spillerne har en veldig god tone. Synes dommerne gjør en meget bra kamp, har en bra dialog med spillerne som også gjør at begge lagene spiller regelrett og bra. Fredrikstad guttene spiller rent og går hardt med kropp, nesten ingen stygge taklinger som man fort kan oppleve med lag som ligger litt lenger ned på tabellen.

Det var flere kamper i Østfold i dag og den andre var Slevik mot Gif

Dessverre klarte ikke GIF prestere det så mange håpet på og Slevik vinner kampen i andre periode. Ser ut som om Glenn våknet sånn passe til at Åhlberg meldt om flytting. Han setter hele 5 av 11 kasser. Slevik helt overlegnse i skuddstatestikken, vinner den med 40-20. Slevik har IKA på onsdag, dette kan bli en tøff kamp.

Dagens tredje østfoldkamp spilles mellom Greåker og Sandnes

Vi møter Sandnes på andre siden grensen, de sitter og spiser Tacobufe på det lokale hotellet ved Nordby. Det snakkes mye om den gode treningsuken laget hatt og dem har trua. Det ser også ganske bra ut etter halve kampen og det står 3-3 på tavla. Etter dette tar Greåker over helt og vinner også kampen med 11-4. I morgen kan nok Sandnes få en jevnere match helt igjennom.

Dagens mest spennende kamp ble spilt i Rommenhallen

Dette var en kamp vi viste skulle bli jevn, det ble den også. Ser ut som Valby er i form for han setter to mål i denne kampen også, i forrige var det vel tre om jeg ikke husker feil. Sveiva starter best og leder 4-2 etter en perioden. Den andre er jevnere og den slutter 2-2. I siste periode er Grei sugne og de ligger bare under med 1 mål på slutten. De tar ut keeper og prøver seg, men med 2 sekunder igjen setter Sveiva 8-6 målet og kampen er over. Grei har slitt meget til nå i år og står bare med 3 poeng etter 6 kamper. Forrige sesong sto dem med 7 poeng etter samme antall kamper og omtrent samme motstander.

Emil och wallin

I dagens siste kamp sto oddsen i 1,00

Vi snakker selvfølgelig om Tunet – Harstad. Gla jeg ikke sløste bort et par timer på denne lakten. Wallin som også er avbildet øverst her klarte vist nok å få 5+3 poeng så det var nok 3 skudd det ble retur på som noen slo inn. Mossin kom på andreplass med 4+3 så det kan ikke ha vært gøy å være Harstad. Det som var gøy var vel at Truls fra G16 får sette en bak Harstad keeper.