En og 1/2 overaskelse i kveldens to oppgør

sve-sle

Vi starter i Rommenhallen der Sveiva tar i mot Slevik.

Kampen trever litt frem og tilbake før vi får en første kasse og den er signert Slevik. Det tar ikke mange minutter for Sveiva å respondere og etter 10:30 står det 1-1 på tavla. Sveiva får smak på målet og setter neste et drøyt minutt senere. Dette vil ikke Slevik vite noe av og kvitterer på et vakkert frislag med 5 minutter igjen. Det skjer ikke så værst mye mer i denne omgangen der begge lag bare har 6 skudd på mål.

I andre omgang er det Sveiva som starter best og dem trykker på! En stund inn i perioden får de prøve seg 5 – 4 i kampens eneste utvisning. Det går ikke helt som planlagt da Stræte stjeler ballen på egen banehalvdel og jogger frem til mål der han passer en fritt stående Evensen. Men etter mye om og men kommer Sveiva tilbake og de setter 3-3 målet etter 34 minutter. Med bare 90 sekunder igjen har Slevik ballen i angrep og der er dem gode, 3-4 målet er et faktum og sånn ender også perioden. Det skal noteres at Slevik kun hadde 4 skudd på mål denne omgangen men Sveiva 8.

I den tredje og sist omgangen der Slevik pleier å være som best kommer de inn med et smil på leppene og det tar bare 50 sekunder før de setter 3-5 målet. Her pleier de nesten alltid å stikke av i målprotokollen men Sveiva vil mye i dag og de reduserer etter 42:49. Sveiva presser på som bare den og satser alt, men Slevik forsvarer bra og når de kommer i angrep med 11 minutter igjen setter de 4-6.  Når det er 9 minutter igjen så ser de ut som Snelling brødrene vært på besøk for her setter Sveiva en Zorro i mål. Slevik er gode på frislag, de har allerede gjort et mål på det og her kommer neste. Med 8 minutter igjen står det altså 5-7. Det skjer mye denne omgangen og Sveiva har bestemt seg for å ikke tape! med 8 minutter igjen setter de 6-7 målet og 4 minutter senere 7-7 målet. Det er helt stille på tribunen de siste 4 minuttene, du kan høre noen som puster tungt av og til men ikke mer enn det. Spenningen er ulidelig. Selvfølgelig skal både Victor og High Tower legge den vanskligste passen hver gang sånn at halvparten av Sveiva supportene får hjertestans på tribunen. Med tre minutter igjen kommer Hjort fra Slevik alene med keeper, han setter den i tverrligger. Med to minutter igjen sette Johan Åhlberg den i stanga. Med 15 sekunder igjen har Slevik frislag i offensivt hjørne, de tar Time out og kommer ut med en plan. Sveiva ser nervøse ut men de slår ifra seg og kampen går til STRAFFER. For første gang i Norsk Eliteserie skal en seriekamp avgjøres på straffer. Den nye regelen sier at om det er uavgjort ved spilte 60 minutter skal 1 ekstra poeng deles ut ved hjelp av straffeslag. Det er best av 5 som gjeller.

Slevik fjerde man som må sette ballen i mål, BOMMER

Kampen er over og Sveiva beholder to poeng i Grorud mens Slevik for ta med seg et hjem.

Alt i alt en bra kamp de siste 40 minuttene for publikum. Sveiva spiller på tre rekker nesten hele kampen og tredje rekka er helt suveren! Veldig gøy å se når ungt folk kommer opp i troppen og tørr å prøve seg! Det lover godt for Sveiva om det fortsetter sånn. Om Slevik kan man vel ikke si så mye annet enn at man ser at Hjalmarsson ikke er der lenger. Den tidligere så farlige førsterekke er naken uten ham. De får ikke til noe av det dem pleier og de skriker mest på hverandre der ute på banen. Det blir vel noen strafferunder i hestehagen når de kommer hjem ikveld tipper jeg på. Grattis Sveiva som spiller både smart og bra denne kvelden!

I Sarpsborg er GIF på besøk

Det virker som om GIF fått smaken på 7:er tallet for de vinner også denne med 6-7 men da på bortebane selvfølgelig. Veldig kult at det går så bra for GIF som satser på unguttene i klubben. Håper at det fortsetter gå deres vei!

← Tre kamper spilles denne Lørdagen Sveiva tar i mot Slevik fredag kveld og Sarp får besøk av Gif →