Det ble spilt tre kamper denne dagen. Her er resultatene

Grei var på besøk i hallen med flest streker i hele Norge (Skøyen). Coach Wallenius hadde planer om å vinne dette oppgjør på hjemmebane og etter første omgangen leder de også med 1-0. Men i andre periode våkner Malla «kruttet» Simonsen og setter to baller i mål. Etter andre står det 1-3. Siste omgangen slutter målløs og Grei kan derfor kvittere ut enda tre poeng etter to kamper. Kram snø!

Tunet dro ut til Nittedal for å hente med seg tre poeng hjem. Det ser også ut til at det gikk helt etter plan for sluttresultatet ble 2-17 med fire mål av Rikke Hansen. Tunet leder nå tabellen med 6 poeng og starten har gått akkuratt som de ville.

nei til rasisme

I Kringsjå var det oppdekket for fest. Men det var dessverre gjestene som hadde det mest gøy. Du merker fort at Snellingen blitt invitert for langballene er flere og zorro målene mange.

Det er vanskelig å være objektiv når en skal skrive om eget lags dårlige prestasjoner så jeg tror ikke jeg prøver på det engang. Men en liten historie om det som skjedde i Kringsjå skal vi vel alt klare å få ut.

Klokken er 14:57 når speaker og upartisk sekriterat sjef Mr Caroprese beordrer begge lag ut på banen. Dessverre er ikke Tunet så godt innforstått med den Italiensk-norsken som kommer ut av pratehølet så IKA kommer inn alene. Etter hvert er det en som vokner i andre enden av hallen og Tunet kommer seg uheldighvis inn før kampstart.

Fra IKA sine øyne sett så er alltid tekningene det viktigeste å vinne og det gjorde dem med bravur (fikk høre fra Coach etter kampen at man vist skal gjøre mål også men det føltes ikke så viktig der å da).

Det har bare gått et par minutter når en IKA bekk tar med seg ballen oppover på høyre siden, Sindre Bjerknes oppfatter dette og gjør sitt beste for å plukke ballen. Men akk så feil det kan gå og den rulles let mellom hans bein (soleklar bot??), tror han kom tilbake med et par brus til gutta etter den. Ikke nok med det, neste Tunet forsvarer åpner også for luke og misæren er et faktum. Det rulles mye ball frem og tilbake og det spilles litt PP til IKA og til Tunet. Tunet er litt mer heldige enn IKA og når ballen ikke spretter som den skal etter en klarering er baklengesmål for IKA et faktum. IKA setter total press på Tunet som nesten ikke har ball (50/50 er det vel men husk at vi ikke er objetive) og Kris i målet får jobbe for livet. Tunet slår ifra seg langt og med Frode på benken (som alltid har det som plan A) går det som bare den. Stillinga etter første periode er 0-3.

Sidebyttet er gjort og vi starter med tekning som Tunet taper (som vanlig). IKA er litt mere med i kampen og indianhøvdingen Harald drar opp den i første kryss så hardt at Kris ikke prøver å redde engang. Dette litt sent da Tunet allerede gjort tre kjappe flaksmål. IKA har nesten alt av sjanser og ball nå og man ser nesten ikke Tunet spillerne lenger. Pekka får ballen forran mål, rundlurer bekken, legger ballen bak ryggen til Mads som chipper den lett over beinet til Tunet keeperen. Med to sekunder igjen har IKA frislag og Oskar (som veier 50 kilo) blir dyttet i ryggen av Tunet muren og når han resier seg opp går frislaget i mål men dømmes bort da man tydelighvis ikke får reise seg etter å ha blitt dyttet sier dommerne.

Tredje perioode starter da med stillingen 2-6 selv om det åpenbart skulle stått 3-6 noe som også mest sannsynlig hadde snudd kampen til IKA`s favør. Men med dommern i mot oss (dommerne var faktikst veldig bra men vi er ikke OBJEKTIVE) og taktikken til Snellingen blir det for tungt. Mister tellingen over hvor mange langballer som går frem til toppen og som Zorres inn. Tror Runar vært på besøk i høyenhallen og hooket køller til både Mossin og Wallin (ikke for att Wallin prøver seg på Zorro men alt han skyter går jo 50m over mål). Det er ikke med rett rygg Tunet går av banen etter ksmpen for de vet at de nå er det NYE Sagene.

Tunet vinner kampen på flaks med 4-11 (men IKA vinner skudd og teknings statistikken) og vi ønsker dem ikke lykke til videre.