Det ble bare tre kamper i dag i herreeliten

Vi starter med å kort nevne at det har skjedd noe i kampen mellom Gif og Greåker. Etter omtrent halve kampen ligger plutselig en spiller bevistløs på banen for benken til Gif. Det viser seg å være Tobias Wendelstig, ambulanse har blitt tilkalt og kampen spilles naturlig nok ikke videre. Vi på VMG ønsker denne go gutten all lykke til og vi håper at han våkner opp så fort som mulig. Ikke bare er han en sterjne på banen med han er også en stjerne i familien. Send ham og familien en lykkeønskning på facebook. Vi får håpe dette ender bra.

Det ble spilt tre andre kamper i dag. En i nord, en i vest og en litt øst for Oslo.

I nordnorge og tre timers kjøring sørøst for lofoten har Slevik kommet på besøk. De har med seg de beste spillerne og da har ikke Harstad mye å komme med. De vinner kampen med hele 15 -2 til slutt. Evensen er i stor form og setter 4 kasser. I forrige kamp mot IKA hadde han 3.

I vest var Nor 92 på besøk hos Sandnes. Og det ble veldig jevnt. Det viser seg enda en gang at Sandnes er veldig gode på hjemmebane. De vinner kampen med 7-6 og Nor 92 får dra hjem fra Stavanger fortsatt uten poeng i årets tabell…

I Grorud og Apalløkka var det enda en gang opplagt for IB fest. Grei som slitt det siste og IKA som gjort det veldig bra til nå skulle opp i ringa…

Publikum (ca 5-10 st) fikk se en svingete kamp der ingen av lagene helt presterte det vi vet at dem kan. Første periode starter og IKA er helt klart best i første halvdel, ruller mye ball og fyrer av skudd. Men etter et boxplay der Grei setter ballen i nett med 1 sekund igjen er det noe som skjer og Grei tar over mer og mer. Det er også Grei som setter neste kasse og vi tar pause med stillingen 2-2.

I andre periode er det jevnere og det er egentlig ingen som tar tak og styrer kampen. Men IKA gjør det litt bedre og setter både mål nr 3 og 4. Med kun 30 sekunder rykker seg en Grei ving løs fra tre stykker og skyter et ganske dårlig skudd som finner veien mellom beina til IKA keeper. IKA spilte i dag uten sin første keeper og Einar gjør sin første kamp denne sesongen. Han gjør det meget bra og han er en bidragene årsak til at IKA vinner kampen.

Tredje periode starter og stillingen er som sagt 3-4. I tredje periode spiller IKA store deler av kampen med 6 utespillere. Heldighvis er det ikke så ofte at dommer eller motspillerne oppdager dette. Når hele benken til grei, publikum og coach skriker til dommeren så tar de endelig og blåser i pipa. Det som er litt gøy er at den gangen er faktiskt IKA bare 5 utespillere på banen. Men de hadde jo spilt en 10-12 minutter med det før så det var vel fortjent. Det settes omtrent annethvert mål og med 8 min igjen står det 6-6. Niko som kom som ny gutt til IKA å år ver meget god mot Slevik forrige kamp. I denne setter han to viktige mål og det er også han som assisterer Mattsson til 6-7 målet. Med 4 minutter igjen får da IKA en utvisning. I spillet som følger 4-5 har de full kontroll og bekken Sundell som stått før 15-20 indianere i dag dekker et meget hardt skudd fra Tommy før han serverer Pekka en 100 prosent pass som han gjennom et backhand dragskudd setter over beinet til keeper. Så kommer prøver seg IKA med 6 utespillere og ryker da til slutt på en 2 minutter med 1:40 igjen av kampen. Men nå er Grei trøtt og IKA har masse energi. Grei får kun et par skudd men det er IKA som spiller best innebandy. De holder i ballen og spiller rundt og rundt Grei spillerne som ikke orker følge med. Kampen er over og IKA ligger nå på en tredjeplass. Sandnes ryker forbi både Grei og Sarpsborg og ligger nå på en 6:e plass.

Fokus denne helgen bør for alle ligge på at Tobias kommer tilbake til oss. Dere som kan send ham en lykkeønskning!

← To kamper i eliteherrer Søndag Gjelleråsen – Sagene, begge lag trenger tre poeng →