BMIL tok imot Sveiva med åpne armer og damene fra Groruddalen tok det de ville ta.

Sveiva starter i høyere tempo enn de gjort i tidligere seriekamper denne sesongen og det gir selvfølgelig uttelling. BMIL tar en tidlig time-out for å få ting på stell, men det viser seg heller at det er Sveiva som utnytter dette. Perioden ender 5-0 til Sveiva etter en skuddstatistikk på 1-13.

I andre perioden bytter BMIL keeper og hun spikrer igjen buret fullstendig. Sveiva har fortsatt like mange sjanser, men BMIL-keeperen vil annet, dermed ender denne periode 1-0 til Sveiva. Skuddstatistikken for 2.periode: 4-10. Resultatet så langt er 6-0 Sveiva.

Til tredje periode bytter Sveiva ut halve laget, men BMIL har fortsatt ikke en sjanse. Selv om det bare blir 1-0 denne perioden også, er det kun takket være Hanne Lier Nilsen. 16-0 i skudd til Sveiva sier en hel del.

Banens beste går til Oda i Sveiva og Hanne i BMIL.
Sluttresultat BMIL – Sveiva 0-7.
Skuddstatistikk: 5-39 (og ikke 5-34 som innebandy.no har fått rapportert)

Skøyenhallen – hallen der ingen ser ballen…
Vi har snakket om det tidligere og vi snakket med noen fra BMIL før kampen om det også – Skøyenhallens elendige gulv. Ikke nok med at gulvet er hvitt (hvem ser ballen?), veldig støvete, gammelt med lapper og håndballklister overalt, så er det tusenvis av streker. Tribunen (om det nå kan kalles det) er noe for seg selv også. Det finnes ingen god forklaring til hvorfor denne banen fortsatt ser slik ut – det er på tide å gjøre noe med dette.

Her scorer Luize ett av målen.

← VMGfilm lansering, se alle gårsdagens straffer Slevik tar sin første seier på 4 kamper →