Treningskamper mellom lag i Eliteserien for herrer

Det ble spilt to treningskamper mellom lag i Eliteserien for herrer i går. Begge sluttet henholdsvis 4-4.

I Apalløkka tok Grei imot IKA kl 19:30

Det
starter litt trevende og det er Grei som har de beste sjansene etter 5 minutter. Selv om alle kommer på sjansepass i midten så er de farglige.

Etter
7-8 minutter er det IKA som tar over og fører kampen. De holder mye i ballen og kommer til farlige sjanser. De går også til pause med 1-2 ledelse.

Andre omgangen starter og det er Grei som er best ut igjen. Selv om IKA har og fører mye ball så er det Grei som med noen sjappe spillevendinger setter  ballene bak IKA keeper.

Stillingen er 4-3 når det er en periode igjen å spille.

Siste omgangen starter med at IKA ikke slipper ballen ifra seg på flere minutter og bare hamrer skudd mot Grei keeperen. Han holder i mot og Grei kommer litt tilbake inn i kampen.

Etter ca halve omgangen rykker seg en IKA ving løs og kommer alene. Etter et slag fra Grei forsvarer blir det straffe og utligningen er et faktum.

En kamp som kunne endt begge veier der ene laget presser på og det andre kommer med gode kontringer.

st2

De andre kampen som ble spilt var i mellom Tunet og Slevik.

Begge lag holder et ganske høyt tempo og det kommer sjanser begge veier. Tunet spiller med sin første oppstilling, men Slevik har Ålberg og førstekeeper på benken.

Det er mye Hawaii og begge lagene snur spillet raskt. 4-4 i en kamp med så mange målsjanser tyder på godt keeperspill, men de tre siste målene burde ikke blitt mål.

I det siste minuttet kommer Wallin alene i slottet, men velger og passe. I neste situasjon kommer da Slevik 3 vs 1 men klarer ikke  å sette ballen i mål. Det sier litt om hvordan kampen kunne endt.

Bra tempo i kampen, men begge lag har litt å jobbe med.